uFeel.me
В уморените мисли
Автор: tinarosivoice,  26 ноември 2010 г. в 18:06 ч.
прочити: 324

Имаме ли време
да мълчим?!
Коя съм аз
и къде се затичах?!..
Кажи ми, да знам,
къде и кога да спра
,
дали съм егоистична
?!..

В уморените мисли
прелива сълза...
А аз те обичам
търпеливо сама!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me