uFeel.me
В твоя сън
Автор: maggi4ka,  20 март 2008 г. в 00:00 ч.
прочити: 346

Сега си тръгвам, ти не ме изпращай...

Утре пак ще дойда в твоя сън...

Ще бъда нежна и прекрасна...

Ще бъда твоя, нищо че сега не съм!

Отивам... пак при него се прибирам.

И пак при теб сега ще дойде ТЯ!

Пак ще бъдем заедно в мечтите

и отново ще се видим утре сутринта...

Ще бъдем пак щастливи и безгрижни!

Отново ще потъна в твоите очи,

отново ще съм твоя... ще забравя че съм чужда,

ще съм нежна... ще си нежен ти.

Отново в малкият хотел на края на града

ще забравим за проблемите и за живота си

в стаята със изглед към света,

ще бъдем само двама на планетата...

Сега си тръгвам, ти не ме изпращай...

Утре пак ще дойда в твоя сън...

Ще бъда нежна и прекрасна...

Ще бъда твоя, нищо че сега не съм...

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me