uFeel.me
В теменужените нощи...
Автор: feia,  7 юли 2011 г. в 08:45 ч.
прочити: 374
В теменужените нощи
може би, не спиш и влюбен
мислиш си за мене още
с тиха жар и порив буден...
И усмихваш се с надежда:
падаща звезда ли виждаш?

Теменужена безбрежност
с пурпурна зора се слива...




    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me