uFeel.me
В търсене на стария моряк
Автор: estrella84,  19 март 2011 г. в 21:39 ч.
прочити: 298
Земята пребродих на пръсти,
стискай ги в ръката си броеница...
Нощем умираха мечтите ми невръстни,
възродени  отново  с изгравящата Зорница...

И устните ми шепнеха молитва,
с надежда в душата подслонена...
която като птица в небесата литва,
преследваща съдбата - предопределена...

И всяко лято се завръща край морето,
в търсене на стария моряк...
От плам изгаря й сърцето,
когато го съзре до стария маяк..

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me