uFeel.me
В тъмнината
Автор: tonia_borisova,  16 юли 2011 г. в 16:01 ч.
прочити: 228

 

Смущава те гласът ми?

От мен ли се боиш?

Вървим сами по пътя.

А Пушкинският стих

отваря непонятно

душите без ключе

и сплита в тъмнината

две трепетни ръце.


01.11.1977г., В.Търново

из книгата \"Възлопис\"

 

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me