uFeel.me
В такива дни и слънцето умира
Автор: kateto,  8 юни 2009 г. в 11:51 ч.
прочити: 272

Вали...
и е тихо.
Тихо е...
Много!
Безумие!!!
Страх!!
Страст!
Суета.
Още вали...
и още е тихо!
Безумие!!!
Любов!!
Лъжа!
Лиричен край.
Вали...
капките - много,
сълзите - безброй,
тишината - едва доловима,
болката... неуловима!
 
         ***

В такива дни и слънцето умира,
а за себе си не знам...

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me