uFeel.me
В стих след стих ще те любя
Автор: Шкафчето,  16 юли 2011 г. в 17:16 ч.
прочити: 587
Ако можех като прелетна птица
да прелитна над гордий Балкан,
щях да поря небето с криле си,
за да мога любов да ти дам...

Ако можех аз риба да бъда,
по потоци и буйни реки,,
чак до Дунава щях да доплувам
където знам, че ще чакаш… Нали?

Но не съм нито риба, ни птица,
аз поет съм с любящо сърце,
затова в стих след стих ще те любя…
На сън ще милвам твойто лице.


2011-07-16

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me