uFeel.me
В сладкарница "Вълшебности\"
Автор: mt46,  7 януари 2013 г. в 21:35 ч.
прочити: 374
Ще дойдеш ли в сладкарница \"Вълшебности\"?
Да хапнем с тебе торта. Шоколадова?...
Дори да се изцапат устните, ръцете ни -
в очите ни ще светне жива радост...

А сервитьорката \"Любов\" ще ни намигне...
Парченце крем ще украси нослето ти...
Ех, тази торта няма да ми стигне...
Прощавай, мила! Ще изям и тебе!...


Марин Тачков
4 януари 2013 г.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me