uFeel.me
В шума на дъжда...
Автор: мариники,  14 август 2011 г. в 15:37 ч.
прочити: 545

знам, че и ти
като
мене не спиш
с дъх от ресници
ме милваш
в многоточия нежни
изписвам
за теб
най-милите
думи...

докосване
скрито
в шума на дъжда
по-изящно
от звуци на лира
осъмва
в росата мънистена
пак
повеят тих
помежду ни...

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me