uFeel.me
В шепота на листата...
Автор: мариники,  29 септември 2010 г. в 11:38 ч.
прочити: 495


със цвят топъл,
пастелен
листата есенни
в очите ми
тъгата привличат,
ронят се
сякаш сълзи,
болката
от стария клен
кротко събличат...

приютили
мислите ми нежни
и тъжни за теб,
в тревите
тихо се стелят,
скриват се
в стъпките ти
незрими към мен,
със забрава
следите постилат...

самотна и тиха
към тебе
пътеката
дните светли сънува...
и само...
в шепота нежен
и тих
на листата
гласът ти топъл
все още дочувам...

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me