uFeel.me
В сърце ще те нося, дори да боли
Автор: Шкафчето,  28 ноември 2011 г. в 15:08 ч.
прочити: 457
От мене решила си да си тръгнеш,
така и останах от теб неразбран.
Единствено исках да те обичам...
От себе си всичко готов бях да дам.

Оставяш ме сам, с болка в гърдите,
със спомен за теб и сълзи в очи,
с другари - бутилка, кутия цигари
и страдащ за теб да трия мечти.

Но как да изтрия мечтите красиви?
Как да изтръгна любов от сърце?
Та казваше ти\"Ще бъдем щастливи!\"
държейки влюбено мойте ръце.

Никога аз не ще те забравя,
в сърце ще те нося, дори да боли,
защото и страдащ в тебе съм влюбен,
не ще да пресъхнат мойте сълзи! 

27.11.2011 г. 

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me