uFeel.me
В съня...
Автор: steelsnake,  25 ноември 2007 г. в 00:00 ч.
прочити: 362

Ръка в съня към твоята протегнах.

Къде си ти? Не мога да те стигна!

Събудих се- от самота побегнах

и болка във сърцето се надигна.

 

Очи разтърках! Няма пак да плача!

Далеч от тук, знам, спиш спокоен ти.

Как само ми се иска тихо в здрача

сърцето ти до моето да тупти.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me