uFeel.me
В съня
Автор: keitito,  25 юни 2011 г. в 09:11 ч.
прочити: 218
В съня ми отново идваш ти
и ме гледаш с влюбени очи,
ръката си ми подаваш и тръгваме
отново по пътеката осеяна с цветя.
Очите ми от щастие засияват и
с целувка кратка душите ни в танца
на любовта затрептяват.
В съня ми влюбени сме до полуда,
но в реалността съм ти все по-чужда.
Тихо нощта настъпва и аз очаквам
да заспя с надежда, че пак
ще сме във вихъра на любовта,
пък било то и само в съня.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me