uFeel.me
В съня ми...
Автор: sisonykaloto,  7 октомври 2012 г. в 12:25 ч.
прочити: 269

Мисълта за теб ме прави щастлива,
всяка вечер тя те води в съня ми.
Щом изгреят звезди, луната заспива,
в небето нейде потъва страха ми.

Самота, някаква е обсебила дните,
времето сякаш отдавна е спряло.
Откакто замина, не спират сълзите
и всичко наоколо е тъй запустяло.

Часовника бавно, движи стрелките,
отново без тебе заспивам в нощта.
Но, знам, че когато затворя очите,
пак ще те видя до мен в съня. 

05.05.12г. Силвия Даракчиева

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me