uFeel.me
В пролетта роди се любовта
Автор: Orchid,  16 май 2013 г. в 15:01 ч.
прочити: 454

На малка пейка в скътана алея,

пурпурно наднича вечерта,

Потънали във пролетно ухание,

две души откриват любовта.

 

Листата си шушукат удивени,

пеят и щурчетата в нощта:

„Тя е приказно красива“,

обляна в лунна светлина.

 

На малка пейка в скътана алея,

в пролетта роди се любовта,

устни впиваха се в други устни

и сладостно откриваха света…

 

Orchid 16.05.2013г.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me