uFeel.me
В поле от незабравки нацъфтели
Автор: ladydream,  28 януари 2010 г. в 13:50 ч.
прочити: 407
Клепачите сърбят от недоспиване
и тиха ярост в мислите клокочи.
На чувствата, след дългото убиване,
в сърцата си строим надгробни плочи.

Виновно изпокрили са се думите,
възпрени от заседнали въздишки.
Проявите на гордост са безумие.
Прегръдките съчувствени-излишни.

След дълги драматични репетиции
спектакълът на сенките приключи.
Да съберем ненужните муниции
Човекът, докато е жив се учи...

Снегът искри над пепелища димни
наивно мислим си, че сме успели
да заличим смъртта под преспи зимни
в поле от незабравки нацъфтели.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me