uFeel.me
В очакване...
Автор: zuzara,  18 декември 2012 г. в 10:12 ч.
прочити: 179
Смелостта в сърцето далече е отпратена,
наслаждава се разум студен.
Стоя в очакване...
Но вярвам!
За нас ще има ден!
Трудно е, но с търпението в съюз ще съумеем.

Но Любов, ако такава си,
както досега студена и резервирана,
поспри се! Мене ми е нужна топлина.
Ако си мека,  нежна, ала
предпазлива, запази се!
Ще се намерят нашите сърца!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me