uFeel.me
В началото
Автор: RaYoRa,  24 август 2009 г. в 09:15 ч.
прочити: 307
Отново съм там, откъдето и тръгнах.
В началото, където всичко започна.
Там в тъмното познах нежния образ и всичко се върна.
Чертите забравени пак си припомних.
Хладните устни пак в жар претворих.
Денят го оставих на спомена.
И теб в себе си сътворих

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me