uFeel.me
В моят ден
Автор: qnko_pz,  15 юни 2013 г. в 07:18 ч.
прочити: 215
Какво ли правят звездите,
когато настъпва отново денят?
Аз зная! Притихват в очите ти
и правят със мен чудеса!

Как обичам да гледам в очите ти!
Те са толкова мъдри, добри,
не усещам как хващам ръцете ти
и приканвам те - с мене тръгни!

Има място където се чувствам
много радостен, жив и пленен,
от магията скрита в очите ти,
там където си винаги ти, в моят ден! 

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me