uFeel.me
В мига последен
Автор: dgeorgieff,  1 февруари 2009 г. в 11:35 ч.
прочити: 175

Дори за миг последен

не те изпуснах с поглед,

ти грееше пред мен като звезда

във белия наш ден,

не те изпуснах в спомена,

когато миналите мигове

ни следваха по стъпките във мрака,

не ще изпусна хубавите блянове,

които с теб обвързват ни и утре

дори за миг последен.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me