uFeel.me
В мен
Автор: kote_tr,  28 януари 2012 г. в 15:21 ч.
прочити: 228

Нещо в мен кипи
когато те видя. Нещо в теб
ме кара да
полудея.

Какво ми направи,
че не мога да
мисля за
нищо друго освен
за теб.

Сърцето ми болно
не ще излекувам, ако
ти не си до мен.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me