uFeel.me
В мен вали
Автор: lilia,  26 юни 2008 г. в 00:00 ч.
прочити: 1013

В мен вали,

сърцето ми не иска да тупти,

в главата ми нахлуват коварни мисли,

съмнения ме обладават,

на мира за миг дори не ме оставят,

в живота ти има друга.

Нещо не е както преди,

кажи какво се промени?

По-красива ли е?

По-добра?

Имаш ли към нея чувства?

Какво е тя за теб?

А аз какво съм?

Не не искам да повярвам, че всичко е било за теб игра,

хубавите мигове просто ей така забрави.

Дали забравил си какво е да обичаш?

Не вярваш в нищо в никой и дори

от себе си и любовта си се отричаш.

Душата ти пустиня стана,

кой това направи с теб?

Някъде дълбоко в теб се крие,

стара рана.

Моята е нова и направил си я ти,

питам до кога ли ще боли.

Всяка капка дъжд в пустинята е ценна,

затова ти пращам всичките сълзи,

те са твой, ти ги причини.

 

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me