uFeel.me
В мастило
Автор: janker,  4 април 2011 г. в 21:51 ч.
прочити: 415
Прочитам думи,
от книга вълшебна.
Приказки оживяват,
в моите мечти.
Червената шапчица,
с мастилена пръчица,
това си ти,
ела и се усмихни.
Стихове приказни,
герой различни,
живеят в тях.
Творби с любов,
в нея си ти.
Мастилено сърце,
по ръцете ми остана.
Аз те сътворих,
с моите вълшебни слова.
В мастило е моето сърце,
а ти си моята приказка,
с обич написана.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me