uFeel.me
В името на любовта
Автор: datska,  19 август 2008 г. в 12:54 ч.
прочити: 631
Дали ще си заслужава?
Всеки ден това се питам.
Мислите ми натъжава
въпросът - С теб ли да опитам?
Да изоставя всичко тук
и да започна от начало?
Страх ме, но сякаш на пук,
ще правя спомени в бяло.
С нова сила в живота ще се гмурна
и на дуел ще предизвикам любовта
Дори нейният куршум в прах да ме превърне
Ще вярвам, че това било е моята съдба!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me