uFeel.me
В името на любовта
Автор: Devilll,  1 юни 2008 г. в 00:00 ч.
прочити: 503
Скрила се луната,
зад тъмен облак
шепне тихо в ноща
и разказва на звездите
какво се случи през деня.
На брега видях девойка
с черни къдрави коси
а до нея момък строен
тежки думи да мълви.
Съжалявам скъпа моя
знам че дълго ще боли
но след време ще отмине
и ще ме забравиш ти.
Каза тъй и се обърна
да си тръгне от брега
но запоследно се извърна
и сърцето му замря.
Видя девойката красива
да се хвърля от една скала
и в морето да потъва
в името на Любовта.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me