uFeel.me
В името на любовта...
Автор: nerina,  21 февруари 2013 г. в 21:48 ч.
прочити: 609
В живота си като безумен лаИк
преминавам със страстта си дива,
а той светлоок е, странен, многолик,
само влюбена се чувствам жива.

И грабя с пълни шепи за да има
от светлите до черните ми дни,
късче от себе си да се намира,
татуирана върху нечии очи.

И онези кратки мигове щом дал си,
и една частица пареща душа,
не напразно ти тоз живот живял си,
защото е в името на любовта.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me