uFeel.me
В името на Любовта
Автор: Orchid,  10 февруари 2013 г. в 16:15 ч.
прочити: 519

Политал ли си някога със птиците,

докосвал ли си необятни синева,

поглеждал ли си ги веднъж в зениците,

изпитвал ли си безпределна свобода...


Губил ли си себе си във времето,

в пъзел от несбъднати мечти,

носил ли си на греха си бремето,

а доброто няма кой да оцени...


Чувствал ли си страх от неизвестното,

какво се крие зад заключена врата,

залагал ли си някога сърцето си,

единствено и в името на любовта...


Orchid 10.02.2013г.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me