uFeel.me
В града на любовта
Автор: LSDeka,  30 януари 2009 г. в 00:22 ч.
прочити: 326

Хайде в града на любовта!!!
Хвани ме за ръка, с мен ела!!!
Реки от щастие са кръвта,
Покрит със щастие кат нежна мъгла.

Хайде в града на любовта!!!
Улици без имена,
Усмихнати са всички в града,
Тупкат влюбени сърца.

Хайде в града на любовта!!!
Сгушен в китна низина,
С дъски ще се спуснем от върха,
А сутрин ще доспиваме на слънце на брега.

Хайде в града на любовта!!!
Хванати ръка за ръка,
Ще избягаме от мъката, скръбта,
Ще живеем вечно в града на любовта!!!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me