uFeel.me
В една дълга минута
Автор: TERA57,  2 ноември 2012 г. в 13:43 ч.
прочити: 216

В една дълга минута

в един кратък миг,

съдбата внезапно заплита

светлосенки в един стар аплик.

 

И препускат сезони, луни

с малка трепетна тайна

в полудели треви.

С китка биле омайно

 

тя-съдбовна дълга минута,

той-един кратък миг...

Тя пристига. Любов е - не пита.

В тъмнината... светлик.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me