uFeel.me
В две очи
Автор: vesselin,  7 април 2008 г. в 00:00 ч.
прочити: 10283
Светли чувства деня осветяват,
спали дълго след много кавги,
в две очи, като миг се разтварят
лоши мисли сред детски мечти.

В тях надеждата още я има,
сътворена от вяра и страст,
възвисена и толкова дива,
как се радвам,че там съм и аз.

Те намират тъй лесно лъжата,
раболепие в някой щом видят,
и не слушат гласа на тълпата,
а на тези, които разбират.

В две очи, които се смеят,
ще потърся за себе си истина,
че от тях по-пречистен живея
и съдбата ми правят по-смислена.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me