uFeel.me
В два противоположни мига
Автор: bat^goiko,  27 март 2011 г. в 10:58 ч.
прочити: 240
В един момент сърцето от любов ще се пръсне,
на следващият от очите бликват водопад от сълзи.

В един миг сюблимен душата лека е и пее,
а всичко илюзионно е, идва ред на болката, тъгата.

В един момент от щастие на земята да слезеш ти не можеш,
а реалността ужасна е, колко бързо се приземяваш.

В един миг влюбен си, раздаваш се, очакваш,
а след кратко осъзнаваш, че нищо хубаво на теб не е останало.

В един момент за нищо друго, освен за любим човек не можеш и не искаш ти да мислиш,
а в другият епизод, останал сам със себе си, проклинаш и съжаляваш се, усещаш самотата.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me