uFeel.me
В душата ми
Автор: nella_gold,  25 март 2011 г. в 06:38 ч.
прочити: 581
Накара ме да те жадувам като дъжд.
Душата ми е пясъчна пустиня.
Разлей се, в нея остани –
оазиса на моите мечти.

Накара ме да те копнея като слънце.
Душата ми е утрото, което...
Изгрей във нея и бъди
най-слънчевото утро в есента ми.

Накара ме да те прегръщам като вятър-
със онзи пролетен стремеж, когато...
Душата ми е полъха му нежен –
във нея спри тъй бързия летеж.


    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me