uFeel.me
В друг живот отвъден
Автор: ladydream,  31 януари 2008 г. в 00:00 ч.
прочити: 600


Отминали неща, недоживяни,
болят като порязана пета.
Не страдам за сегашните си рани,
за тези, неполучени, скърбя.

За миговете някъде далече
останали във времето назад.
За хилядите думи неизречени.
И че не ме допусна в своя свят.

За мостовете, дето изгоряха,
взривени от подтисканата страст.
За песните, които сякаш бяха
написани единствено за нас...

За всички извънбрачно неродени
мечти, усмивки, тайни, чудеса.
Какво ти е останало след мене,
какво от тебе аз ще отнеса?

Вкуса тръпчив на устни в зимна вечер,
мълчание на влюбени очи...
Дали ще бъде споменът ни вечен
или безследно ще се заличи?

Дали не ни е писано да бъдем
със теб за вечност, не за миг един?

Ще те очаквам в друг живот отвъден,
да ме прегърнеш с погледа си син.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me