uFeel.me
В дланта ти
Автор: sofia_air,  19 юни 2011 г. в 18:05 ч.
прочити: 209
Събирам се -
сълзица по цвета,
изплакана в мълчание от утро.
Отронена въздишка на сърна,
препуснала по вятърните стъпки.

Събирам се -
от яркия трептеж,
пронизал мрачината на усое.
От шепота на самодивска нощ,
разпуснала косите си във зноя.

Събирам се -
кристалче по снега.
Перце от птиче, в пазвата на лято.
Събирам се във капчица за Теб
и стихвам доверчиво във дланта ти...

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me