uFeel.me
В дъждовното тяло на думите
Автор: yossifova,  30 януари 2009 г. в 01:00 ч.
прочити: 125

В дъждовното тяло на думите

аз те срещнах, любов –

познахме се…

Храмът е песен…

И звук от вълна

на море,

скалата достигнала.

Аромат на ябълка

и… още нещо.

Без теб съм бездомна

и неприлично безобична.

До мен са три стъпки само –

едно небе,

две птици

и полет.

 

И спират дъждовете.

И нова земя се ражда.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me