uFeel.me
В черните коси на нощта
Автор: leidi,  15 август 2011 г. в 14:33 ч.
прочити: 185
Нощта разпуснала черни коси,
закичени с малки звездички,
танцува и гали със свойта ръка
вълшебно докосвайки всички.
 
Ти идваш със нея смело в съня
изпълнен с обич-политаш.
Хванал ме нежно по детски с ръка
щастлива до теб се усмихвам.
 
И колко малък изглежда света
и всичко е толкова просто.
И няма болка, и няма тъга
целувай, целувай ме още.
 
Не тъй настойчиво, моля те, спри!
Не искам съня да прокуждам.
Хубаво е, когато до мене си ти
и аз със теб се събуждам.
 

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me