uFeel.me
В буфер от спомени
Автор: petinka,  4 юни 2012 г. в 12:34 ч.
прочити: 385
Обичай я нежно. И в сънно море,

където с небе то се слива,

ти сам ще откриеш контур на лице,

което с очи те изпива.

Със дързост възседнала смели мечти

за любов, що в романи е сбрана,

ще литне любимата - ще окрили

Пегас - без юзди от забрани.

Ще срещнат тогава високо, отвъд

златни бури - да грейне душата.

И нежност ще стéлне от нейната гръд-

за постеля и уют от софрата.

И щом в буфер от спомени влакът ú спре

на гара Живот, тя ще слезе,

за да изпият по чаша горчиво кафе

заедно, докато всичко залезе. 

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me