uFeel.me
В ЖАРАВАТА НА ОГНЕНА МАГИЯ
Автор: zefpet,  8 юли 2012 г. в 13:00 ч.
прочити: 593

В жаравата на огнена магия
изгарях, продължавам да горя.
От себе си не мога да се скрия 
ни в светъл лъч, ни в дяволска сълза.                        

В пресъхналите кладенци ще ровя,
дано открия живата вода.
Ще ръся с нея – противоотрова,
по пътя си към теб. Към теб вървя! 

Аз дявола да сборя имам сили
и ада му, напук, да прекося.
Той после ще ме гледа завистливо
как галя с устни твоята коса. 

Тогава в своя Рай ще се заселим,
с любов ще сменя утрото нощта.
А изгревни лъчи, развеселени,
ще гонят всеки полъх на тъга.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me