uFeel.me
В СВЯТ ОТ СВЕТЛИНА
Автор: Pobeditel,  16 юни 2011 г. в 09:45 ч.
прочити: 340
Ти зареждаш всеки миг
с дъх на вълшебна любов,
даваш смисъл на моята душа
и от несравнимото чувство
се ражда свят от светлина.
В такива нощи повтарям
безкрайно прекрасното ти име
и дълго не затварям очи.
Ще ти кажа, че си моето
безпределно щастие
и в сърцето ми си само ти.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me