uFeel.me
В СЪРЦЕТО ЩЕ СИ САМО ТИ
Автор: emka87,  24 ноември 2006 г. в 00:00 ч.
прочити: 1965
За тебе пиша обич моя в този ден,
за ди ти кажа просто, че мисля за теб,
че повече от всякога те искам до мен,
с ръце да стоплиш, сърцето ми в лед.

Да ме погалиш нежно,както преди,
да се сгуша в преградката ти нежна,
да те целуна - да се усмихнеш ти
и да повървим по пътеката снежна.

Да ни срещат хора удивени,
от щастието в нашите очи,
а ние все тъй засмени,
да си кажем:"Явно ни личи".

Но жалко - само в съня си те срещам,
и там е красиво, нали пак си ти,
но искам ударите на сърцето да усещам,
как бият в твоите гърди.

Да ти кажа просто, че те обичам
не с думи, с моите очи
че сърцето ми след тебе тича
не съм виновна, то все теб следи:)

Помни, че с теб ще съм докрая
дори нереално, само в мечти
дори само в съня, само в рая
в сърцето ще си винаги ти
.....единствено ти.......

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me