uFeel.me
В Рая или Пъкъла?
Автор: tonia_borisova,  8 април 2011 г. в 01:33 ч.
прочити: 169

 

Коси от вятър слънцето размята

и птича песен рони прасков цвят -

вещае ни Съдбата жарко Лято,

в което с обич ще си най-богат!

Лежиш до мен – отпуснат и спокоен,

Разбойник - победител–победен!

А колко луд и див, и колко зноен

бе снощи твоят дъх, защото в плен

на моята прегръдка тънкоръка

ти стапяше се като грудка сняг...

Къде ли бяхме: в рая или пъкъла?

Ела! Да се повтори всичко пак!

11.08.1999г., Ямбол

Пълно слънчево затъмнение

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me