uFeel.me
В ПРОЛЕТНАТА БУЙНА РЪЖ
Автор: aza_9,  12 ноември 2012 г. в 07:17 ч.
прочити: 387


В  сърцето  ми
завинаги  ще си ти,
в  мечтите  си
все  към  тебе  тичам.
С  препълнени
от обич и радост очи
зова  те,  искам  те,
обичам...
Животът за мен си ти,
а хлябът за теб съм  аз,
замесен  неведнъж,
в онзи наш приказен час
на любов и на вричане 
в пролетната буйна ръж,
разцъфтяла от обичане.


aza_9

 

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me