uFeel.me
В ПРЕГРЪДКАТА ТИ
Автор: fenix,  23 януари 2013 г. в 21:56 ч.
прочити: 385
В прегръдката ти, като светъл храм,
душата си измъчена пречистих...
Останах миг... а векове бях там,
усещайки те и за днес не мислех.

Бе толкоз нежно, сякаш земен рай.
целувките попивах с жадни устни.
Почувствах обич - онзи нежен плам,
прокрадващ се в душите ни на пръсти.

Почувствах топлина... и аромат,
на цяла, пъстра, кичеста градина.
Колко е нужно, Боже, в този свят,
да се почувстваш жива... и значима?!

Бях миг безвремие, миг от вечността,
в прегръдката ти нежна и красива.
Бях, вярвай, най-щастливата жена,
душата си пак чувствах, че е жива!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me