uFeel.me
В ОЧИТЕ ТИ
Автор: tinarosivoice,  18 април 2007 г. в 00:00 ч.
прочити: 479
Спирам в очите ти
тъмни и там
оставам!..

Пред мен един свят
се отваря
подобно храм!..

Не ослепявам,
поглеждам и...
проглеждам!..

Любовта
ме гледа
от там!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me