uFeel.me
В НАЙ-СЪКРОВЕНИТЕ МЕЧТИ!
Автор: fenix,  16 юни 2011 г. в 19:02 ч.
прочити: 673
Дойде в съня ми с цялата си нежност,
зарови пръсти в моите коси...
Изплаших се... от своята копнежност,
избягах... и във себе си се скрих.

Изплаших се!...Отворена бях книга,
а ти четеше в моята душа...
Разбра за миг какво не ми достига,
прегърна ме и... съживи нощта!

Звездите заблестяха... Пеперуди,
покриха ни с воал от красота...
Сърцата ни забиха... сякаш луди
и Феникс се роди от пепелта.

Криле размаха с сила... устремено,
издигна се над свойте страхове...
Ти беше нещо... неопределено,
усещане от други светове...

Ти беше като гъдел във гърдите,
усмивка... лъчезарна и добра.
Дойде в съня ми, съживи мечтите,
животът ми изпълни с красота!

Посрещна ме зората със позлата,
очи отворих... но къде си ти?
Усмихнах се - открих те във душата,
в раздел\" Най-съкровените мечти\"

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me