uFeel.me
В МРАКА...
Автор: l.hiena,  15 декември 2007 г. в 00:00 ч.
прочити: 247

Мракът цял е заблестял,

като факел стар на любовта

и в себе сии е той побрал

миговете чисти на съня.

                         И по неговите тънки струни

                         заиграват палавите пръсти.

                         Всички звуци помежду ни

                         са пенливи,нежни,пъстри...

Мракът цял почервеня

от свян,че двама ни обгръща!

Колко хубав е съня,

щом във него се завръщаш...

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me