uFeel.me
В ЛАБИРИНТА
Автор: tinarosivoice,  24 юни 2009 г. в 12:12 ч.
прочити: 287
Намерих те
жаден...
Отпий от моята вода!
На малки глътки
с наслада...
Намерих те
в хладно...
СтОпли ме твоя ръка
с една прегръдка
вярна...
Намерих те...
или ти ме намери
наблизо?!..
След толкова пътища
в лабиринта...
Заедно утре
ще се катерим
по стръмнините
към върхове
в планините,
под слънцето жарко,
без да треперим
и под шума на звездите!..

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me