uFeel.me
В ГРАНИЦИТЕ НА ВЪЗМОЖНОТО
Автор: e_mima,  6 април 2013 г. в 08:52 ч.
прочити: 377
Ако всичко мое стане твое,
ще престана да съм аз
и за мене ще си спомняш
като минало без глас.

Остави фенера на прага
преди да влезеш.
Да запазим тайната за утре.
Нека бъдем търпеливи.
Кой е сигурен,
че слънцето не боледува
и водата не опива в тъмнината?

Когато от небето изрежеш 
светлината
и звезда ми подариш,
ще те прегърна и помоля
живота ми да споделиш.
 

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me