uFeel.me
В ДУШИТЕ
Автор: idan,  27 юли 2009 г. в 21:01 ч.
прочити: 237

Метал
корав,
топлината...
го прави
пластилин.

На статуетката
сърцето,
в гърдите
на скулптора...
тупти.

Силата
на красотата,
на влюбените
е вплетена...
в душите.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me