uFeel.me
В БЯЛОТО СЕ СЛИВАМЕ
Автор: tinarosivoice,  20 март 2007 г. в 00:00 ч.
прочити: 335
Огнен докосваш ме
с лилавите си пламъци
в очите,
проникваш в дълбочина
с топлина
отвътре до червено...
оранжево...жълто...
и в бялото
се сливаме-горим
но не умираме - ЛЕТИМ!...

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me